Disclaimer Gastvrij Spanje

Gastvrij Spanje bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders van accommodatie(s) in Spanje. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. Gastvrij Spanje heeft geen bemiddelende functie in het (ver)huren van accommodaties. Iedere transactie voor het (ver)huren van een accommodatie is dan ook een zaak tussen verhuurder en huurder. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de accommodaties te suggereren. Kortom, vermeldingen op Gastvrij Spanje kunt u vergelijken met advertenties in de krant, of op het prikbord in een supermarkt.

Bij het samenstellen van de informatie bij iedere accommodatie, besteedt Gastvrij Spanje veel zorg aan de juistheid van de gegevens. Desondanks kan Gastvrij Spanje de juistheid en volledigheid van deze informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door verhuurders van de accommodaties. Derhalve kan Gastvrij Spanje niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Gastvrij Spanje heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op Gastvrij Spanje gemelde links.

 

Over Gastvrij Spanje

Gastvrij... andere landen:

 

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...