Uw accommodatie aanmelden op Gastvrij Spanje

Het vermelden van een accommodatie op Gastvrij Spanje is momenteel gratis. In ruil voor je vermelding vragen wij een retourlink. Plaats een duidelijk zichtbare link vanaf jouw website naar Gastvrij Spanje: www.gastvrij-spanje.nl.

Bij een grote groei van (de bezoekersaantallen van) deze website, gaan wij mogelijk een financiële bijdrage vragen voor een vermelding. Je krijgt hierover tijdig bericht. Je kunt dan opnieuw beslissen over het al dan niet voortzetten van de vermelding.

Heb je geen eigen website, dan is deelname momenteel helaas niet mogelijk.

Voorwaarde voor vermelding op Gastvrij Spanje is, dat de accommodatie past binnen de formule van deze website: je biedt jouw gasten rust, ruimte en gastvrijheid. De redactie behoudt zich het recht voor aanmeldingen te weigeren die, om welke reden dan ook, niet passen binnen de redactionele formule.

Stap 1 - Kies uw rubriek (voor aanmelden of wijzigen):

TIP: Verhuur je bijvoorbeeld een vakantiehuisje en een camping, dan kun je voor twee rubrieken aanmelden. Vul het aanmeldformulier dan twee keer in, 1 keer voor het huisje en 1 keer voor de camping. Verhuur je bijvoorbeeld twee vakantiehuisjes, dan is 1 vermelding mogelijk. Meld dan in de beschrijving hoeveel huisjes je hebt.

 

 

Over Gastvrij Spanje

Gastvrij... andere landen:

 

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...