Bed and breakfast Aragon - Nederlandstalige eigenaren

B&B Aragon aan voet van de PyreneeënCasa de Castro ligt in het authentieke Spaanse dorp La Puebla de Castro, in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën. Het casa heeft smaakvolle kamers waarbij de oude kenmerken van vroeger bewaard zijn gebleven. Vanaf het dakterras heeft u prachtig uitzicht over de bergen. Een uitgelezen locatie voor natuur- en rustzoekers. Ook zijn er enorm veel wandelmogelijkheden.

Prijs: € 35-45/kamer | Kamers: 1 | Talen: NL, EN, ES

Website

Bed & breakfast natuurgebied Aragon, SpanjeMas de las Tapias. Onze eeuwenoude, onlangs gerenoveerde boerderij heeft drie gastenkamers en daarnaast gemeenschappelijke ruimtes. De B&B bevindt zich aan de rand van het natuurpark Los Puertos de Beceite en is een ideaal logeeradres voor liefhebbers van rust, natuur en excursies door de bergen.

Prijs: € 60/kamer | Kamers: 3 | Talen: NL, EN, ES, DE

Website

Casa Rural, B&B in Spaanse PyreneeënCasa Alamos. Overnachten bij Nederlanders in de Spaanse Pyreneeën, ver weg van het massatoerisme. Wandelen, rust, natuur, ruimte. Ons gezellig B&B is de ideale uitvalbasis voor wandelaars, outdoor activiteiten of gewoon lekker onthaasten. Ook voor kleine groepen.

Prijs: € 73-83/kamer 2p incl. ontbijt | Kamers: 4 | Talen: NL, EN, D, ES

Website

 

Meer hotels in regio Aragon, Spanje (1.100+). Direct online reserveren, waaronder de stad Zaragoza, provincie Huesca en regio Aragon (B&B, authentieke hotels, moderne hotels en hotelketens).

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...