Zeezicht vanuit B&B MajorcaKustlijn Formentera, Balearen

B&B Ibiza, Mallorca & Menorca (Balearen) - Nederlandse eigenaren

Casa Carlito B&BCasa Carlito. In onze originele Ibienco hacienda hebben wij 7 slaapkamers beschikbaar, elk met een eigen luxe badkamer en sommige ook met een eigen entree. Gelegen in de vallei van Santa Agnes, aan de westkust van Ibiza, in alle rust en privacy en toch vlakbij strand en restaurantjes. Wij zijn het hele jaar geopend.

Prijs: € 60-200/kamer | Kamers: 7 | Talen: NL, ES, EN, F

Website

Aanbieders meerdere B&B's of hotels Balearen
(Mallorca, Ibiza en Menorca)

Bijzondere B&B en hotels Majorca, Mallorca, SpanjeBijzonder Mallorca met Eliza was here. Vakantie op onontdekte plekjes van Mallorca in accommodaties met 'couleur locale' en rustige ligging. Ontdek het Majorca van cultuur, natuur en rust. Online boeken, inclusief vliegreis & autohuur. N.B.: niet alle hotels/B&B's bieden ontbijt aan.

 

Website

Bijzondere hotels, B&B's Ibiza, SpanjeHet échte Ibiza met Eliza was here. Vakantie op onontdekte plekjes van Ibiza in accommodaties met 'couleur locale', rustige ligging en zonder massatoerisme. Verken het nog woeste, ongerepte landschap van oogverblindende schoonheid. Online boeken, inclusief vliegreis & autohuur.

 

Website

Authentieke bed and breakfast op Menorca, SpanjeIndrukwekkend Menorca met Eliza was here. Geisers van zeewater, indrukwekkende bergen en enorme rotsformaties. Nog onontdekt door het grote toerisme geniet je op Menorca van de prachtige natuur. Het hele eiland is uitgeroepen tot natuurreservaat. Met Eliza was here boek je een authentieke accommodatie incl. vliegreis en huurauto (fly drive).

 

Website

 

Bijzondere B&B adresjes bij Eliza was hereEliza was here: kleinschalige, authentieke accommodaties op Ibiza, Mallorca en Menorca (de Balearen), met of zonder ontbijtservice. Bekijk de leukste adresjes op:


Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...