Teide Nationaal Park, TenerifeStrand van Tenerife

B&B, gastenkamers Canarische Eilanden - Nederlandstalige eigenaren

B&B Gran CanariaEl Drago de Sao. Uniek gelegen bed & breakfast in het gebergte van Gran Canaria, nabij Arguineguin. Voor mensen die van de natuur en absolute rust houden. Goede bereikbaarheid, 35 min van luchthaven en 10 min van de kust.

Prijs: € 35-45/kamer | Kamers: 3 | Talen: NL, ES, EN, F

E-mail Website

B&B TenerifeCasa Esmeralda. Gezellig huis aan de rand van San Isidro, een klein stadje in het zuiden van Tenerife, met een wijds zeezicht. Op 10 minuutjes van El Médano en La Tejita.

Prijs: € 50/kamer | Kamers: 3 | Talen: NL, ES, EN, F, D

Website

Villa Vital FuerteventuraVilla Vital Fuerteventura is een luxe, kleinschalige accommodatie die plaats biedt aan maximaal 10 gasten. De villa is gericht op luxe & rust: verwarmd zwembad, luxe ontbijt, gratis WIFI, gratis koffie/thee/fruit/water. De villa ligt in Casillas de Morales, in het centrum van Fuerteventura. De prachtige natuur van het eiland is dus binnen bereik.

Prijs: € 65-135/kamer/nacht | Kamers: 5 | Talen: NL, EN, D, F

Website

Villa NestorVilla Nestor is een luxe bed and breakfast op Cran Canaria, in het oude centrum van Ingenio. Het historische gebouw is recentelijk liefdevol gerestaureerd. Het heeft een geweldig dakterras waar de gasten kunnen ontbijten of relaxen, terwijl ze genieten van een rondom uitzicht op het dorp, de bergen en de zee. Voor wie het eiland wil ervaren als een local.

Prijs: € 75-99/kamer | Kamers: 2, suites: 1 | Talen: NL, EN, D, ES

Website

Aanbieders meerdere B&B's / hotels Canarische Eilanden
(Gran Canaria, Lanzerote, Tenerife)

Bijzondere hotels, B&B Tenerife, Canarische Eilanden, SpanjeBijzonder Tenerife met Eliza was here. Vakantie op onontdekte plekjes van Tenerife in accommodaties met 'couleur locale' en rustige ligging. Heerlijk voor oneindig lange wandeltochten, lekker lui doen op het strand en wonderschone natuur. Online boeken, inclusief vliegreis & autohuur. N.B.: niet alle hotels/B&B's bieden ontbijt aan.

 

Website

Bijzondere hotels, B&B Lanzerote, Canarische Eilanden, SpanjeContrastrijk Lanzarote met Eliza was here. Vakantie op de mooiste plekjes van Lanzarote in kleinschalige accommodaties met 'couleur locale' en rustige ligging. Online boeken, inclusief vliegreis & autohuur. N.B.: niet alle hotels/B&B's bieden ontbijt aan.

 

Website

Bijzondere hotels, B&B Gran Canaria, Canarische Eilanden, SpanjeBijzonder Gran Canaria met Eliza was here. Kleinschalige accommodaties met 'couleur locale' en een rustige ligging. Vier vakantie op de mooiste plekjes van Gran Canaria. Geniet van de prachtige stranden, het hele jaar door mooi weer en veel verschillende landschappen. Je boekt inclusief vliegreis & autohuur. N.B.: niet alle hotels/ B&B's bieden ontbijt aan.

 

Website

B&B La Palma met Eliza was hereNatuurlijk La Palma met Eliza was here. Bijzondere accommodaties op het groene eiland La Palma. Bewonder de vulkanen en lavavelden of geniet van de bossen en prachtige bergketens. Je boekt inclusief vliegreis & autohuur. N.B.: niet alle hotels/ B&B's bieden ontbijt aan.

 

Website

 

Bijzondere B&B adresjes bij Eliza was hereEliza was here: kleinschalige, authentieke accommodaties op de Canarische Eilanden (met of zonder ontbijtservice). Bekijk de leukste adresjes op:


Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...