Landschap ExtremaduraAccommodatie Extremadura, Spanje

B&B, pensions Extremadura - Nederlandstalige eigenaren

Bed and breakfast Spanje, ExtremaduraCasa de Los Holandeses in Salorino (60 km westelijk van Cáceres). Ruim en comfortabel appartement (70m2), midden in de Sierra de San Pedro. Dit prachtige stuk van Extremadura is in zijn geheel beschermd vogelgebied en maakt deel uit van het internationale natuurgebied rond de Taag. Een ontdekking voor liefhebbers van vogels, rust, natuur, wandelen.

Prijs: € 45-60/nacht | Appartementen: 1 | Talen: NL, EN, D, ES, P

E-mail Website

B&B Extremadura, SpanjeFinca el Rabilargo is een landgoed, 3 km vanaf het dorp Arroyomolinos, aan de voet van siërra de Montanchez. Zeer centraal in Extremadura, vlakbij historische steden. Een waar paradijs voor vogelaars, liefhebbers van natuur, rust, wandelen en vissen. Comfortable boxpringbedden, zwembad en panoramisch uitzicht.

Prijs: € 55-65/nacht | Kamers: 5 | Talen: NL, EN, ES

E-mail Website

 

Hotels provincie Extremadura (560+). Cáceres, Trujillo, Zafra, Badajoz, Mérida en meer. Direct online reserveren. B&B, authentieke hotels, moderne hotels en hotelketens.

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...