Galicië B&B, Santiago de Compostela

Bed and breakfast Galicië - Nederlandstalige eigenaren

B&B Galicië, SpanjeCasa Santo Estevo, in het hart van de Ribeira Sacra, een wijngebied van Galicië, een heuvelachtig gebied met prachtige natuur. Een streek met veel Romaanse architectuur, Romeinse en Keltische overblijfselen. Wandelroutes en trip met de catamaran op de Rivier de Sil of de Miño. Half uur van Ourense, uur van Santiago de Compostela, 40 minuten van Lugo.

Prijs: € 38-58/kamer | Kamers: 6 | Talen: ES, DE, EN, F, NL, GA

Website

B&B Galicië, SpanjeCasa da Cabaza, bed & breakfast in een oude boerderij op het Galicische platteland. De b&b staat in een bijna verlaten gehucht aan de oevers van een meer in het zuiden van de provincie Lugo. De stijlvolle kamers hebben veel rustieke details. Het ontbijt is gezond en lekker. Hier word je wakker van de zingende vogels en hoor je af en toe het geklingel van een koebel.

Prijs: € 75/kamer | Kamers: 5 | Talen: NL, EN, F, ES

Website

 

Meer hotels in regio Galicië, Spanje (1.200+). Direct online reserveren, waaronder de steden A Coruña, Pontevedra, Ourense, Vigo, Lugo, Ferrol, Santiago de Compostela en de Costa de Muerte (B&B, authentieke hotels, moderne hotels en hotelketens).

 

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...