Kustlijn MurciaLandschap Murcia

Bed and breakfast Murcia - Nederlandse eigenaren

Bed and breakfast MorrataLa Casa Hermosa ligt aan de rand van het typisch Spaanse dorpje Morata en kijkt uit over de vallei. Centraal gelegen voor het bezoeken van de steden Murcia, Cartagena en Lorca. De baai van Mazarrón ligt op 25 minuten rijden. Een zwembad van 5x10 meter met jacuzzi-gedeelte zorgt voor verkoeling.

Prijs: € 40-50/kamer | Kamers: 3 | Talen: NL, ES, EN, D

E-mail Website

B&B Banos de FortunaCasa de cinco Hermanos. Een naturistische bed & breakfast op de grens van Alicante en Murcia. Verhuur van kamers en huisjes met eigen keuken. Alle eenheden hebben een eigen badkamer. Zo rustig gelegen dat je de stilte kan horen. Ten noorden de Sierra del Carche ten zuiden de Sierra de la Pila. Veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Prijs: € 52,50-62,50/kamer/nacht | Kamers: 4 | Talen: NL, EN, D, ES

Website

Torre de la CampanaTorre de la Campana. Gastenkamers - Chambres d'hôtes - B&B - Casas rurales. Op 20 min. van het strand. Faciliteiten: kamers met aparte badkamer met douche, airco, uitgebreid ontbijt, honesty bar, regelmatig een avondmaal, zwembad met plonsbad, tennisterrein met tennismuur, tuin, gezamenlijke ruimte met haardvuur, tv, muziek, leesboeken, wifi.

Prijs: € 50-100/kamer/nacht | Kamers: 3 | Talen: NL, F, EN, ES

Website

 

Meer hotels in de provincie Murcia en aan de Costa Calida (560+). B&B, authentieke hotels en moderne hotels.

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...