B&B Barcelona, Spanje

Campings Catalonië - Nederlandse eigenaren

Camping Spanje, CataloniëManso Coguleras ligt in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, provincie Gerona, op 10 km van Olot. Deze camping biedt u hoofdzakelijk ruimte rust en privacy, dit alles midden in de ongerepte natuur van deze streek. Ook is het een kindvriendelijke camping, dus ideaal voor gezinnen. Paardrijden, het zwembad, de beek, wandelen, natuur, lekker eten.

Prijs: v.a. € 37/plaats/nacht | Plaatsen: 50 | Talen: NL,EN,ES,F,IT,DE,CAT

E-mail Website

Camping Spanje, CataloniëCamping Les Pedres. Eerste camping in Spanje: 10 km na grensovergang van La Junquera in Capmany, Girona. Deze comfortabele rustcamping met grote percelen (100 m2) is gelegen in een prachtig gebied, op 30 km van zee. Óók uitstekend geschikt voor overnachtingen op doorreis. Het gehele jaar geopend, en onder Nederlandse directie.

Prijs: € 16,10-26,95/plaats/nacht | Plaatsen: 100 | Talen: NL, EN, F, DE, ES, CAT

Website

Camping Mas la Bauma in CataloniëCamping Mas la Bauma. Kleine familiecamping in de Spaanse Pyreneeën. Genieten van natuur, de warmte van de zon en de Catalaanse cultuur. Gelegen in een kleine vallei tussen Olot en Ripoll bij het plaatsje Vallfogona de Ripollès. De camping waar kamperen nog kamperen is.

Prijs: € 19,50 (2p, kleine tent) - € 34,50  (4p, grote tent) | Plaatsen: 30 | Talen: NL, F, D, CAT

E-mail Website

Glamping in Catalonië - safaritenten & lodgetenten - Nederlandse en Spaanse eigenaren

Safaritent op Camping EbroAsisCamping EbroAsis. Kleine familiecamping in het zonnige en rustige plaatsje Ginestar, direct aan de rivier Ebro. 40 minuten van Tarragona, 30 minuten van de Costa Dorada. Wij hebben plaatsen voor tenten en caravans, zes camperplaatsen en twee safari-lodge tenten (€ 350/week) geheel ingericht met alle comfort. Uiterst geschikt voor sportvissers en natuurliefhebbers.

Prijs: staanplaats v.a. € 7/pp/nacht | Staanplaatsen: 20 | Taal: NL,ES,EN,D

E-mail Website

 

Tentengids.eu, safaritenten SpanjeTentengids.eu. Luxe kamperen: huur een ingerichte bungalowtent in Spanje. Ook voor glamping in Spanje, vakantie vieren in een luxe safaritent of lodgetent.


Campinggidsen SpanjeCampinggidsen Spanje. De mooiste gidsen met kleine, rustieke campings in Spanje:

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...