Vakantiehuizen Aragón - Nederlandstalige eigenaren

Vakantiehuis Aragon, masiaCasa Milan een stijlvolle masia (gerestaureerde 17e eeuwse boerderij) in de voetheuvels van de Pyreneeën, geheel vrij gelegen op een eigen finca van enkele ha met olijf- en amandelbomen. Prachtige uitzichten op een groene vallei en de bergen. Rust, ruimte en schoonheid. In Juseu, een authentiek dorpje in het Ribagorza-gebied van de provincie Huesca.

Prijs: € 550-1.000/week | Personen: 2-8 | Talen: NL, EN, DE, ES

Website

Vakantiehuis Spanje, nabij Ainsa, AragonCasa Mata. Respectvol verbouwde, 15e eeuwse boerderij met luxueuze binnentuin en zwembad. Unieke geïsoleerde ligging met zicht op Nationaal Park van Ordesa en Park van de Sierra de Guara (cañoning). Op 19 km van het Middeleeuwse stadje Aínsa. Nicole en Ed, de eigenaars, helpen u met raad en daad om van uw vakantie een succes te maken!

Prijs: € 400-650/week | Personen: 5 (meer kan na afspraak) | Talen: NL, EN, F, ES

Website

Vakantiehuis  nabij Pyreneeën, SpanjeCasa de Castro ligt in het authentieke Spaanse dorp La Puebla de Castro, in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën. De casa heeft smaakvolle appartementen waarbij de kenmerken van vroeger bewaard zijn gebleven. De appartementen hebben een prachtig uitzicht over de bergen. Het is een uitgelezen locatie voor natuur en rustzoekers en bovendien zijn er enorm veel wandelmogelijkheden.

Prijs: € 350-470/week | Personen: 2-5 | Talen: NL, EN, ES

Website

Vakantiehuis met uitzicht op Pyreneeën, SpanjeCasamigos ligt aan de rand van het dorpje Santa Maria de Buil, vlak bij het Nationaal Park van Ordesa en de Sierra de Guara. Casamigos is gezellig en comfortabel ingericht. Het uitzicht op de Pyreneeën is verbluffend.

Prijs: € 450/week | Personen: 4 | Talen: NL, EN, ES, F

Website

Vakantiehuizen aan het meer Lago BarasonaRound. Aan Lago Barasona, het meer op ongeveer 500 meter afstand van La Puebla de Castro, verhuren wij 3 vakantiehuizen. Op het meer zijn in de zomermaanden watersporten te beoefenen zoals wakeboarden en waterskiën. Ook zijn er waterfietsen en kano's te huur. U kunt vanuit de vakantiehuizen heerlijk wandelen en fietsen.

Prijs: € 550-750/week | Personen: 4 | Talen: NL, EN, ES, F, D

E-mail Website

 

Bijzondere vakantiehuizen in Spanje bij La TahaLa Taha: bijzondere vakantiehuizen in Spanje. In de regio's Catalonië, Alicante-Valencia, Andalusië, Canarische Eilanden en Balearen.

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...