Landschap regio Castillië-La ManchaLandschap regio Castillië-La Mancha

Vakantiehuizen Castillië La Mancha - Nederlandstalige eigenaren

Vakantiehuis natuurgebied Parque Caba&ntild;erosCasa de la Cultura Internacional CCI. La Mancha, land van Don Quijote! In een sfeervol dorp aan de rand van het unieke natuurgebied Parque Cabañeros, staat ons luxe vakantiehuis het CCI. Centraal gelegen. Nabij steden als Madrid (150km), Toledo, Trujillo etc.

Prijs: € 510-850/week | Personen: 2-12 | Talen: NL, EN, ES

E-mail Website

Ecologische domes op kleinschalige glampingOtro Mundo - Eco Dome Camping. Kleinschalige dome 'glamping' met twee ecologische domes (2 of 4/5 persoons). Op 2,5 uur van het vliegveld van Alicante, middenin de Sierra del Segura, onderdeel van het grootste natuurgebied van Spanje, ook wel de longen van Spanje genoemd. Ontbijt/diner mogelijk. Alles bereid met biologische, lokale en/of zelf verbouwde producten.

Prijs: € 400-450/week | Personen: 2-5 | Talen: NL, EN, ES, F, D

E-mail Website

 

Bijzondere vakantiehuizen in Spanje bij La TahaLa Taha: bijzondere vakantiehuizen in Spanje. Mooie vakantiehuizen, villa's en appartementen met een bijzondere ligging. In de regio's Catalonië, Alicante-Valencia, Andalusië, Canarische Eilanden en Balearen.

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...