Zeezicht Alicante Platteland Valencia

Vakantiehuizen Valencia - Nederlandse eigenaren

Vakantiehuis achterland Valencia, SpanjeCasa Amigo. Tussen de sinaasappel- en olijfgaarden in het achterland van Valencia ligt vakantiehuis Casa Amigo, dat letterlijk 'Huize Vriend' betekent. De eigenaren (bekend van Ik Vertrek 2-11-2006) runnen het oude landhuis, dat tot comfortabele vakantieaccommodatie werd verbouwd. Als je bij Casa Amigo verblijft, heb je volledige privacy, omdat slechts één reservering tegelijkertijd wordt aangenomen.

Prijs: € 350/week | Personen: 2-10 | Talen: NL, EN, D, ES, IT

Website

Villa Carpe Diem, Calpe, SpanjeVilla Carpe Diem. Onze villa is geschikt voor jong en oud. Voor uw comfort en de privacy is het zorgvuldig verdeeld in vier onafhankelijke appartementen van ieder 95 m2. Het grote privé zwembad met toegang voor minder valide, vult de perfecte setting voor een geweldige vakantie. Ook is de villa geheel af te huren zodat u met maximaal 24 personen ongestoord heerlijk kunt genieten van uw vakantie.

Prijs: € 275-895/week | Personen: 1-6 | Talen: NL, EN, D, ES

E-mail Website

Vakantiehuis, casa nabij Valencia, SpanjeCasa Elja: een compleet ingericht vakantiehuis voor 2-5 personen op het terrein van Villa Torrent. Op slechts 20 minuten van de mooie stad Valencia en temidden van de stilte en rust van het Spaanse platteland met haar sinaasappelplantages. U verblijft bij Nederlandse eigenaren, die er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Prijs: € 200-480/week | Personen: 2-5 | Talen: NL, EN, F, ES

E-mail Website

Vakantiehuis JalonVakantiehuis Jalon. Beneden-appartement met uitzicht over de Jalon-vallei biedt plaats aan max. 6 personen. Volledig ingerichte keuken, nederlandse TV, WIFI, zwembad, BBQ en hopelijk mooi weer. Calpe 20 min. en Benidorm op 40 min rijden, dus: dichtbij de drukte en toch genietend van de rust en stilte van het Spaanse achterland.

Prijs: v.a. € 350/week | Personen: 6 | Talen: NL, EN, D, ES

E-mail Website

Vakantiehuizen regio & stad Valencia - verhuurbedrijven

Appartement Valencia met WaytoStayAppartementen in Valencia - WaytoStay. Ontdek de stad Valencia in je eigen tempo vanuit een appartement. WaytoStay heeft meer dan 140 appartementen te huur in Valencia stad, dus volop keuze.

Talen: NL

Website

[ pagina 1 | 2 ]
 

Vakantiehuis Alicante - La TahaLa Taha: bijzondere vakantiehuizen in Alicante-Valencia, Spanje. Ook huizen in andere regio's van Spanje: Catalonië, Andalusië, Balearen en Canarische Eilanden.


Appartement regio Valencia-AlicanteEliza was here: appartement of bungalow in regio Alicante. Overnachten op ongerepte plekjes zonder massatoerisme.


Appartement Valencia stadWaytoStay: appartementen in Valencia (140+). Ontdek de prachtige stad Valencia in je eigen tempo vanuit een comfortabel appartement.

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...