Landschap AndalusiëLandschap Andalusië

Campings Andalusië - Nederlandse eigenaren

Camping Andalusie, SpanjeCamping Cortijo San Isicio op 2 km van Cazorla en grenzend aan het grootste natuurpark van Spanje: Sierra de Cazorla, Segura en Las Villas. Het is gelegen op een hoogte van 850 m, met prachtig uitzicht op het gezellige stadje Cazorla en de omliggende bergen. De camping bestaat uit terrassen met veel bomen. Er zijn diverse barbeque-plekken en een zwembad. Ook een ideaal startpunt voor wandelingen.

Prijs: € 4,30/persoon/nacht | Kampeerplaatsen: 50 | Talen: NL, EN, ES, F, D

Mail Website

Finca Lagarto, camping in AndalusiëFinca Lagarto grenst aan het natuur-, biosferenreservaat Sierra de las Nieves. Ideaal voor wandel- en fietsvakanties. Maar ook het mondaine Marbella met haar boulevard en stranden is maar 30 min.rijden. Finca Lagarto verhuurt een grote, luxe caravan en heeft 3 ruime camperplaatsen en 3 plaatsen voor tenten onder de olijf- en amandelbomen. Ontbijt, lunch, avondmaaltijd of verzorgde BBQ op aanvraag mogelijk.

Prijs: € 15/persoon/nacht | Kampeerplaatsen: 6 | Talen: NL, EN, ES, D

Website

Saharatent bij Cortijo Loma del AguilaCortijo Loma del Aguila ligt tussen Algarinejo en Fuentes de Cesna. Hier kan je overnachten in een Sahara-tent met echt bed en badkamer. De tent staat wat lager op het land; je waant je alleen op de wereld. Het privé-terras heeft prachtig uitzicht over olijfgaarden, witte dorpjes en bergen. Op heldere dagen zie je (ook vanuit bed!) de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada.

Prijs: € 47,50-75/tent/nacht | Sahara-tenten: 1 | Talen: NL, EN, D, F, ES

Website

 

Campinggidsen SpanjeCampinggidsen Spanje. De mooiste gidsen met kleine, rustieke campings in Spanje:

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...